Nejnovější recenze ze sekce Rošty do postele
- jednoduchá manipulace
- bytelné
- Super rošt 42 lamel, 7 zón za dobrou cenu. Pěkné provedení, design, balení.
- Nejsou na netu žádné recenze. Konkurence má při dvou matracích o 1000 Kč nižší cenu. Zde je sice polohování i nohou, ale to asi nikdy nepoužiji.
Rozhodoval jsem se mezi rošty od spime.cz a od konkurence, která má rošty při 2 ks levnější. Zde žádná množstevní sleva při 2 ks není. Nakonec jsem vybral tyto dražší rošty ze dvou důvodů. Kování Hettich, které znám z kuchyňské linky a na foto se mi zdáli masivnější patky lamel. U konkurence mě naopak odradila lamela navíc zdarma k roštu - zřejmě jim praskají tak proto jsem nakonec objednal k nám na Vysočinu tyto dva rošty za vyšší cenu a nelituji. Na roštech mám matrace Materasso San Marino T4 a matrace krásně změkla. Vážím 110 kg a krásně se na 7 polohovém roštu v místě rámen a pánve matrace s roštem vytvarují.
Ještě zvažuji rošt 140 x 200 pro syna bez polohování, ale bohužel jsem objednal pevný rošt -(
Rošt Classic ať už polohovací nebo nepolohovací po 5 nocích doporučuji. Já i manželka jsme moc spokojeni.
Je mi 75 let a komfort mého odpočinku se výrazně zlepšil, lituji, že jsem se pro tento výrobek nerozhodla už dřív. Opravdu si teď ležení vychutnávám.
Rošt je velmi kvalitní a všechny jeho funkce bez problémů fungují.
Jednoznačně kvalita a cena nejlepší na trhu.
Výhodou byla cena,produkt v akci
Zboží nebylo dobře zabalené, přišlo poškozené.
- lamelky se po týdnu začínají propadat
- materiál je ošizený,rošt se kroutí
Když jsem vybíral nové rošty, šel jsem po recenzích, proto nechápu, že je možné dostat po tak skvělé recenzi na tento rošt tak nekvalitní výrobek. Je udávaná nosnost 150kg, tak to si myslím, že by nedopadlo dobře. Nyní se pokusím rošty po týdnu vrátit a budu se modlit ,aby to klaplo.
- 42 lamel.
- Záruka 5 let.
- Nosnost 140 kg.
- Sedmi-zónová konstrukce.
- Cena.
Na roštu se výborně spí. Doporučuji. Rošt mám zatím 21 dní a zatím jsem spokojený.
Jednoduchá montáž
Opravdu pevný, jen se vloží do rámu postele. Je už sestavený.
- Český výrobce
- Kvalitně zpracovaný
Vybrala jsem podle recenzí a mohu potvrdit dobrou zkušenost. Rošt pěkně sedí a vypadá, že i dlouho vydrží.
S výrobkem jsem moc spokojená. Doporučuji.
Jen poznámka:
Lamelový rošt mám jen jeden týden. Pro objektivní hodnocení bych se vyjádřil až po delší době užívání.
Reakce obchodu FajnSpánek.cz
Děkujeme za Vaše hodnocení.
- Vše v pořádku
- Dobrý základ
- Robustní
- Bez třísek
kvalitní a dobrá cena
F.A.N. Venus K 200 x 140 cm
Přidáno: 19. května 2022
(naposledy upraveno 23. května 2022)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
Prolamuje se i při vodorovné poloze v místě zdvihu hlavové části.
- vsestrana spokojenost
Jsme spokojení s výběrem.
- Naprosto skvělý lamelový rošt.Za tyto peníze nic v této kvalitě jinde neseženete.Kvalitní zpracování.Rozhodně doporučuji.
Interier-Stejskal Laťkový masiv WOOD&FIX 20 l 200 x 90 cm
Přidáno: 10. května 2022
(naposledy upraveno 5. června 2022)
Zakoupeno v INTERIER-STEJSKAL
Rošt má menší mezery, než je obvyklé, proto vyhovuje pro matraci, která by mohla být i na pevné desce, ale chybělo by odvětrání zespodu. Rošt vypadá bytelně.