Nejnovější recenze ze sekce Rošty do postele
- tichý provoz
Za tým FajnSpánek.cz
Tomáš Kukla - manažer prodeje
- Dobrá cena,dobrá kvalita.
- Masivní dřevo
- Kvalitní zpracování
- Hrozný pásek, kterým jsou prkna pospojována. Jen sponkami přiděleno, při rozbalení u 3 nebylo chyceno vůbec
- Snadné nastavení. Nastavování různých poloh.
- Zatím o žádné nevím.
- Super poleženíčko.
Nečekal jsem, že se spaní o tolik zlepší. Příjemné, měkké tak akorát a vyšší posez na posteli.
V popisu roštu by měla být poznámka,že rošt musí mít celoplošnou podporu.
- Pevný
- Laťky jsou místy zohybané a nestejně dlouhé
Není to moc rovné, laťky jsou místy ohnuté, ale na funkčnost při vysoké pevné matraci by to snad nemělo mít vliv
- Rošt vypadá, že je vzhledem k nízké ceně dobře vyrobený, lišty jsou hladké, žádné třísky a jsou tvarované-prohnuté, v místě největší zátěže jsou zdvojené.
- Rošt není sestavený. První rošt jsme skládali cca 2 hod, ten druhý už byl trochu rychleji. Není to složité, ale je tam velmi mnoho koncovek a každá lišta se musí provléct středovým popruhem a dát na správné místo. U jednoho roštu nebyly ani v rámu předvrtané otvory na sešroubování.
- Velký problém je přeprava - balík jsem převzala až na potřetí, balík vždy přišel poškozený-rozlepený karton. Vzhledem k tomu, že rošt je těžký, rošt v krabici není nijak zabalený a všechny malé součástky jsou "na volno"(nejsou v žádném pytlíku), hrozilo, že nebude kompletní. Karton byl zalepený jen velmi malými kousky izolepy.
S roštem jsme zatím spokojeni, ale při převzetí zásilky je třeba balík důkladně zkontrolovat!!!
- tichy chod
Děkujeme za Vaše hodnocení.
Pro účely zvednutí horní polohy těla kvůli refluxu se mi to jeví lepší a jednodušší než kupovat celou polohovací postel.
Děkujeme za Vaše hodnocení.
Motor tichý, není co vytknout.....
Rošt splnil moje očekávání. Ucha na zvedání jsou dost dlouhá i pro vysokou matraci, písty se zvedají pomalu - nevystřelují. Snad vydrží !
Bohužel jsme asi měli smůlu na ne noc povedený kus, přesně v prostřed dvou latí byl suk, který neunesl váhu dětí a zlomil se. Kupujeme tedy znovu a tentokrát to vypadá v pořádku..
- dvě strany tvrdosti
Pěkná matrace, kvalitní materiály, po vybalení nesmrdí "jedovatě". Potah lze prát, pěna matrace má vroubkování
Hezké zboží a kvalitní.
- pohodlné polohování
Tento materiál jsem neobjednával, došlo k nějaké chybě.
Nemůžu hodnotit zboží, protože po týdnu čekání mi obchod zrušil objednávku.
- funguje dobře
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »