Nejnovější recenze ze sekce Rošty do postele
Interier-Stejskal WOOD&FIX 20 l 200x100 cm
Martin
Přidáno: 31. července 2023
(naposledy upraveno 31. července 2023)
Zakoupeno v INTERIER-STEJSKAL
- dobrá cena
- všechny latě nebyly stejně dlouhé
- dvě latě křivé, jiné kazové
- sponky jak to vyšlo
Popravdě jsem očekával lepší kvalitu, ale moje chyba byla, že jsem si zboží nenechal na prodejně rozbalit a nebo neprohlédl dříve. Latě jsem si musel srovnat. Některé jsou kazové. Snad to vydrží.
- velmi kvalitne zpracovano
- nevrze
vyborne zpracovane a dobry material-rost je velmi pevny
zabaleny do pruhledne folie, takze je videt jestli nedoslo k poskozeni pri preprave a nemusi se rozbalovat-pouzivame ho asi tyden a max spokojenost oproti lamelovemu rostu
- Kvalita
- Polohovací
- Dobře sedí a lehce se na postel umisťuje.
- Perfektní provedení, 7 zón.
- Kdyby byl rám roštu před první a za poslední lamelou vyvýšený (k úrovni lamel), dostal by 5 hvězdiček :-)
Ještě na něm nikdo nespal tak doufám něco udrží
Kvalitní za dobrou cenu.
- Rozumná cena
- Bytelné těžké latě
Zatím mám krátkou dobu
- Obchod měl námi požadovaný rozměr roštu, popsali nám způsob měření postele a diferenci mezi vnitřním rozměrem lůžka a roštem. Cena je poměrně vysoká, ale kvalita skvělá - no máme to teprve týden, ale známí už několik let a jsou spokojeni.
Bylo nutno i přes konzultaci s obchodem ještě upravit postel i rošt - asi 0,5 cm zmenšit rošt a zvětšit postel.
Vše chodí lehce.
- robustní provedení
- výška roštu 10cm
Rád spím na tvrdém avšak tvrdá matrace není vše. Obyčejné 28 lamelové rošty, obzvlášť pokud vážíte 130kg, nevyhovují. Problém vyřešil až tento rošt.
Rošt vypadá masivně, snad vydrží. Zatím jsme spokojeni
- Prmne polohování složité nepoužitelné
rošt se budou používat až později, nejsem nyní schopen hodnotit.
- Kvalitní rošt za rozumnou cenu.
Reakce obchodu FajnSpánek.cz
Děkujeme za Vaše hodnocení.
Za tým FajnSpánek.cz
Tomáš Kukla - manažer prodeje
- nosnost
- nastavení tuhosti
- cena odpovídá kvalitě
O roštu se toho asi nedá moc napsat. Jsme s ním maximálně spokojení. Není náš první od firmy Matterasso. Tento byl pro dceru a krom toho, že je polohovatelný, tak se ji spaní stalo pohodlnější se stávající matraci, což poznala hned první noc a potvrzuje nám to prozatím každé ráno.
Zobrazuji 201 - 220 ze 500 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Další »