Nejnovější recenze ze sekce Rošty do postele
- Vypadá kvalitně
Rošty jsou kvalitní, snadná montáž a ostatní prověří čas.
- Kvalitni
- masivni
Uvidime za par mesicu
- Rošt nabízí přesně co slibuje a za velmi lidovou cenu
velmi dobré lepší než deskový rošt
- cena/výkon je ok
cena kvalita OK
Maximálně spokojen úžasné v jednoduchosti je síla.
Rošt funguje jak ma a mam ho na miru a sedi dokonale a byl sem velice prekvapem že dalkove ovladani nebylo na snuru ale bezdratove za to davam palce hore
Zajímavá konstrukce a kvalitní materiál. Mimochodem: původně jsem uvažoval, že bych si rošt vyrobil sám z dílčích komponentů zakoupených v Bauhausu, ale paradoxně by mě to stálo víc než tento hotový rošt - o výsledné kvalitě a stráveném času nemluvě :-)
- .
Na váhu 90 kg by mohlo být šprušlí více. Takto se bojím, že se to pode mnou prolomí.
Velmi kvalitní rošt
Dodané zboží bez ochranné krytky. Zabaleno v originálním obalu, který byl potrhaný zabaleno ještě do jiného obalu. Jinak se zdá výrobek v pořádku až na chybějící krytku. Uvidíme čas ukáže, ale nemám dobrý pocit z výrobků tím pádem. Pokud zboží dodávate v takovém balení nedoporučuji toto zboží.
Zpočátku jsme nevěděli co očekávat, hledali jsme podle fotografií a popisu. Obchod má velmi přehledně zpracované stránky s potřebnými tech informacemi a i po zavolání na linku velmi ochotný personál. Vybrali si nakonec z nabídky raději dražší typ roštu a silnější motor. Nelitujeme koupě, rošt funguje bezvadně, je tichý a vypadá velmi kvalitně. Jsme moc spokojeni.
Tomáš Kukla - manažer prodeje
Splňuje vše co jsem očekával.
Splňuje vše co jsem očekával.
- hodně suku
To, co čekáte od roštu, naplňuje!
- Český produkt
- Méně bolí záda než s roštem z volných lamel spojených provazem
- Matrace konečně funguje jak jsem si představoval
Tomáš Kukla - manažer prodeje
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »