Nejnovější recenze ze sekce Rošty do postele
- aaa
po 3 dnech používání nedokážu kvalitu zhodnotit. Zatím bez problémů.
Funguje jak má.
- Rošt dle mých představ
- pevný
- nevyžaduje žádnou montáž
Sice je dvojnásobný počet lamel, nicméně lamely jsou výrazně užší. Od nového roštu jsme si slibovali vyšší tvrdost/pevnost, nicméně pruží více než rošt dosavadní s polovičním počtem širších lamel.
Reakce obchodu HS-MATRACE
Dobrý den. Reaguji na váš komentář k výrobku roštu Green&Flex. Z našeho pohledu vaše hodnocení není objektivní a opravdu nestačí jen prstem zatlačit na lamelu !! lamely v roštu jsou bukové vrstvené a i přes to že samozřejmě jsou hubenější následně v celkovém rozložení je nosnost zvýšená a pružnost de našich testu i nižší než u běžných roštů. Mezera mezi lamelami je pouze 0,8cm a proto ani širší lamely nemají smysl. V celkové ploše pro rozložení a otestování ani při zatížení 130kg není prohyb lamel více než 1cm. Rošty máme v prohybu testované na plochu 25x25cm v zátěži 30kg a uvedené množství více ale užších lamel se chová lépe než široké lamely s velkou mezerou tak jak je běžné. Výhodou takto hustého roštu je i, že se dají používat pro matrace s mikropružinového jádra. Jen takto pro info k vašemu komentáři. Ved. prodeje.
U Vaší firmy jsme již koupili postel s matrací, noční stolky a komodu. Jsme s tímto produktem spokojeni a proto jsme se znovu rozhodli k nákupu nových roštů a matrací. Matrace a rošty jsou kvalitní a pohodlné, dle našich představ.
je dobrý
- přesně jak jsem si to představoval
Reakce obchodu FajnSpánek.cz
Děkujeme za Vaše hodnocení.
Za tým FajnSpánek.cz
Tomáš Kukla - manažer prodeje
jedno prkýnko naprasklé
Reakce obchodu INTERIER-STEJSKAL
Dobrý den.
Pokud se tak stalo, že je lať naprasklá stačí se nám ozvat - poslat fotku a zašleme vám na naše náklady v rámci reklamaci náhradní.
Že je něco špatně s vaším roštem se dozvídáme až tady, ale tady to nikdo nevyřeší.
Stačí nás kontaktovat.
Ved. obchodu Interier-Stejskal
Pevný, dostatečný počet latí, spojený páskou, není potřeba žádná extra montáž. Splnil očekávání.
- krásně se na něm spí.
- Produkt splňuje očekávání
- Pevný
- Levný
- Plní účel
- splňuje co jsem chtěl
- horší návod... asi nic pro méně zručné
- Špatné šrouby/vruty, musel jsem v Hornbachu dokoupit jiné
Dobře zpracované
Vše bylo jak ma bít spokojenost
Na ohodnocení je brzo.
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »